Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon : 0224 671 83 36
Belgegeçer : 0224 671 84 56
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://karacabeymesem.meb.k12.tr
Adres : SIRABADEMLER MAH. 15.BLOK SANAYİ SİTESİ KÜME EVLERİ NO: 16 KARACABEY / BURSA
VİZYON : Öğrenci ve kursiyerlerimize, mesleklerin gerektirdiği bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarını kazandırarak ilçemizin iş hayatına yön veren bir eğitim merkezi olmaktır.
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına ,Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı ,Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda; gerçek iş ortamında fiilen çalışmak suretiyle meslek öğrenmek isteyen öğrencilerimizin teorik ve pratik mesleki eğitimlerinin bir proğrama göre yapılmasını sağlayarak; onları ülkenin ihtiyaç duyduğu becerile işgücü haline gelmiş çırak, kalfa ve usta olarak yetiştirilmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :12
Öğrenci :2647
Derslik :11
Atölye-İşlik :4
Konferans Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :420
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler :
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden kalkan Sanayi dolmuşları vasıtasıyla merkezimize ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Merkezimiz Karacabey şehir merkezine 4 km. uzaklıkta olup, Karacabey Sanayi Sitesinin içinde yer almaktadır. Karacabey Bursa karayolunun yanındaki sanayi sitesi girişinden 500 mt. devam edilerek ulaşılabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezimiz Karacabey şehir merkezine 4 km. uzaklıkta olup, Karacabey Sanayi Sitesinin içinde yer almaktadır. Karacabey Bursa karayolunun yanındaki sanayi sitesi girişinden 500 mt. devam edilerek ulaşılabilir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :